Uyku Apnesi Tedavisi Nedir?

Uyku Apnesi Tedavisi Nedir?

Etkili olduğu kanıtlanmış olan ''kendinden ayarlanabilir uyku apnesi engelleyici dental aparat ''

 

Bir çok horlama engelleyici ürün bulunmaktadır. ONIRIS® ise sonuç sağlamaktadır.

 

ONIRIS® cihazı, etkinliği uyku ve ENT uzmanları tarafından hastanelerde ve kliniklerde değerlendirilen ve onaylanan, aynı zamanda da hareket özgürlüğü sağlayabilen kendinden ayarlanabilir,horlama engelleyici ağız içi dental mükemmel bir cihazdır.

 

Bu güvenilir ve ciddi klinik çalışmalar özellikle, Fransa Sağlık Ürünleri Güvenlik Ajansı Komitesi [AFSSAPS], South Med IV Etik Konseyi, Sağlık Alanında Önemli Araştırmalarda Bilgi İşlem İştişare Komitesi (CCTIRS) ve Fransa Veri Koruma Kurumu (CNIL) tarafından onaylanan bağımsız bir laboratuvar tarafından kontrol edilen AP-HP (Kamu Destekli Paris Hastaneleri) bünyesinde yapılmıştır.

 

 

ONIRIS®'in Faydaları:

 

  • Kullanıcıların %94'ü memnun*

  • Kullanıcıların %100'ünde horlama azalması*

  • Kullanıcıların %83'ünde horlama sona erdi*

  • Kullanıcıların %95'inde yorgunluk sona erdi*

  • Kullanıcıların %77'sinde uyku apnesi sona erdi*

  • Kullanıcıların %97'sinde konfor ve uyumluluk*

  •  

* Temel hedefi CPAP (devamlı pozitif havayolu basıncı) tedavisini reddeden ya da bırakan 41 horlama ve ağır uyku apnesi hastası üzerinde bir ONIRIS ısıl şekilendirilmiş mandibular ilerleme cihazının etkinliğini değerlendirmek olan AP-HO (Paris kamu hastaneleri sistemi) bünyesinde prospektif, açık etiketli, kontrolsüz ve çok merkezli olarak yapılan çalışma. Hastalar 45 ila 60 gün boyunca izlenmiştir ve Fransız Sağlık Ürünleri Güvenlik Ajansı Komitesi [AFSSAPS], South Med IV Hasta Koruma Komitesi, CCTIRS (Comité consultatif sur le traitement de l’information en matière de recherche dans le domaine de la santé) ve CNIL (Fransa Veri Koruma ve Bilgi Özgürlüğü Komisyonu) tarafından onaylanan bir protokol kullanan bağımsız bir laboratuvar tarafından değerlendirilmiştir.

 

 

Gece normal bir şekilde hareket edin ve nefes alın

 

 

Patentli teknolojisi sayesinde ONIRIS® gece boyunca ağızınızın serbest bir şekilde hareket etmenizi sağlayacaktır:

 

  • Yüksek kullanım konforu ile protez ağızınızda iken ağzınızı açabilecek ve normal bir şekilde konuşabileceksiniz.

  • Bu kullanım esnekliği ile gece boyunca normal bir şekilde nefes alabileceksiniz.

Bu da ağzın açılması ve nefes alınmasını kısmen ya da tamamen engelleyen, piyasadaki bir çok üründe olmayan bir özellik olarak karşımıza çıkmaktadır. Buna ek olarak sizi çok rahatsız hissettirir ve tıkalı bir burunla oldukça konforsuz bir durumda olursunuz.

 

 

ONIRIS® sayesinde:

 

  • Üşütmüş olsanız bile normal bir şekilde nefes alabileceksiniz

  • Gece boyunca olay bir şekilde nefes alabileceksiniz

  • Gece boyunca herhangi bir rahatsızlık hissetmeden cihazı kullanabileceksiniz

  • Uyurken kendinizden utanmadan, normal bir şekilde hareket edebileceksiniz

 

 

 

"Uykunuzda cihazın düşmesi riski olmamaktadır."

 

Uykunuzda ağzınızı açtığınız ve çenenizin bilinçsiz bir şekilde hareket etmesi esnasında cihazı düşürme riskiniz vardır. Bu da uykunuzun bölünmesine ve/veya horlamanızın devam etmesine neden olmaktadır (cihaz artık takılı olmadığı için).

Ve aynı durum bir çok geleneksel cihazda aynı şekilde meydana gelmektedir!

Bu da ONIRIS'in doğal hareketleri destekleyecek şekilde tasarlanmasının nedenidir. Sonuç: gece boyunca Oniris'i kaybetme riski bulunmamaktadır. Aniden uyanmazsınız. Ve gece boyunca horlamayı etkili bir şekilde engeller.

 

 

ONIRIS® şunları garanti etmektedir:

 

  • Yerinde durabilen bir cihaz sayesinde gece boyu etkinlik

  • Bir çok araştırma ile kanıtlanmış maksimum konfor

  • Eklem sorunlarının engellenmesi.

  • Konforsuzluk hissetmeden hızlı ve kolay ayarlama

 

ONIRIS ağzınıza mükemmel bir şekilde uyum sağlar...

 

 

Bu durum bir çok klinik çalışma ile kanıtlanmıştır. Etkin ve konforlu olması için hormala önleyici bir cihazın her kullanıcının dişine uygun bir şekilde ayarlanması gerekmetkedir.

 

Hareket etmesinin engellenmesi ve diş ağrısı meydana gelmemesi için basıncın dişlere dağıtılması ve bu şekilde de cihazın bütün gece boyunca aynı yerinde-sabit kalması sağlanmalıdır.Bu sabit şekilde dişleri tutması protezin kullanım etkinliğini arttıran en önemli unsurdur.

 

Maalesef bu, piyasadaki bir çok üründe olmayan bir özellik olarak karşımıza çıkmaktadır.

 

ONIRIS®, hareket özgürlüğü sağlamasına ek olarak özellikle sizin için yapılmış hissi veren ve ağzınıza mükemmel bir şekilde uyum sağlayabilen tek kullanıma hazır horlama engelleyici cihazdır.

ONIRIS® ısıl biçimlenebilir bir cihazdır. Bu da kullanılan malzemelerin, dişçi sonuçlarınıza göre mükemmel bir şekilde dişlerinize uyum sağladığı anlamına gelmektedir. Merak etmeyin. Her şey çok basit, risksiz ve broşürde açıklanmış olduğu gibi. Yalnızca bir kaç dakika sürüyor.

 

Ve bunlara ek olarak, operasyon tekrar edilebilir! Yani herhangi bir hata yapmanız ya da yeni bir diş cihazı, köprü vs. almanız ve diş ölçülerinizin değişmesi halinde yeni bir horlama engelleyici cihaz almak zorunda kalmayacaksınız. ONIRIS'i takmanız yeterlidir!

 

ONIRIS® ile laboratuvarda özel olarak yapılmış bir cihaz takar gibi hissedeceksiniz. Ve bu cihaza tonlarca para vermeyeceksiniz.

 

Ve özellikle de bu cihazların ve diğer horlama engelleyici cihazların aksine çok kolay bir şekilde takılır ve tekrarlanabilir!

 

ONIRIS® aynı zamanda aynı fiyata iki boyutta (standart ve küçük) gelmektedir! Sadece iki boyutu da denemeniz ve hangisinin size daha uygun olduğunu bulmanız yeterlidir. Bu şekilde daha iyi bir uyum ve mükemmel konfor elde edebilirsiniz.

 

ONIRIS'in özel ölçüleri neden bu kadar önemlidir:

 

  • Dişlerinize ve ağzınıza mükemmel uyum sağlamaktadır

  • Konfor ve optimum etkinlik sağlamak için tasarlanmıştır

  • Basıncı bütün dişlere dağıttığından dolayı herhangi bir diş ağrısı ya da hareket hissedilmez

  • Herhangi bir hata riski yoktur. Ölçü kolay bir şekilde tekrar alınabilir.

  • İşlem kolay ve basittir. Yalnızca bir kaç dakika sürer.

  • Ağzınıza daha iyi uyum sağlaması için iki boyuta sahiptir (standart ve küçük)

 

 

 

...milimetresine kadar!

 

Aynı nedenden dolayı bir çok ayakkabı boyutu vardır; ONIRIS 1 mm hassasiyetle 0'dan 15 mm'ye kadar mandibular ilerleme sağlamanıza olanak veren, ısıl biçimlenebilir tek horlama engelleyici cihazdır. Aynı zamanda gerçek bir hareket özgürlüğü sağlamaktadır.

Bu biraz teknik gibi görünebilir, ama aslında bir cihazın konforunun ve etkinliğinin temin edilebilmesi için önerilen ve doğrulanan (Avrupa Uyku ve Araştırma Topluluğu tarafından) bir konudur. İlerlemenin ayarlanabilir nitelikte olmaması halinde ağzınıza uyum sağlamamanın yanında, takabilmeniz de imkansız hale gelir. Yetersiz düzeyde ayarlama yapılması halinde ise horlama üzerindeki etkisi azalır. Ayarlamanın çok fazla olması durumunda da konforsuz bir hale gelecektir. Bu nedenle de patentli bir sistem olan Oniris çenenize ve ağzınıza mükemmel uyum sağlamaktadır. Cihazın basit, hızlı ve kolaylıkla yeniden ayarlanabilir bir sistemi bulunmaktadır.

 

ONIRIS'in özel ölçüleri neden bu kadar önemlidir:

 

  • Bir cihazın konfor ve etkinliğinin sağlanması için doğrulanan kriterlerden biridir

  • Avrupa, Japonya, Amerika Uyku ve Araştırma Toplulukları gibi topluluklar tarafından tavsiye edilmektedir

  • Ağzınıza ve çenenize mükemmel bir uyum sağlamak için milimetrelik hassasiyeti vardır

  • Bir çok araştırma ile kanıtlanmış, horlamaya karşı maksimum etkinlik

  • İlerleme düzeyi ile ilgili açık bilgilerle kolay bir şekilde ayarlanabilmektedir

  • Herhangi bir hata riski yoktur, yeniden ayarlanabilir ve gerekirse tekrar yapılabilir

 

 

 

 

Oniris gibi kendinden ayarlanabilir cihazlara ek olarak, horlama ve uyku apnesi tedavisi için bir çok özel cihaz bulunmaktadır. Dişçiniz tarafında alınan dental sonuçlarınıza göre birimlerde imal edilmektedirler.

 

Özel yapım cihazlar uzun dönede çok etkili ve konforludur. Laboratuvarımızın 10 yıldan daha uzun bir tasarım geçmişi ve uzmanlığı olduğu ve Fransa Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı olduğunu belirtmek isteriz.

 

Sorun özel yapım cihazların çok pahalı olmasıdır! Diş doktoru randevusu ve üretim masrafları 3500₺ 'den başlamaktadır. 

 

Bu da bizi, özel bir cihazın konforuna ve etkinliğine sahip olan ve herkes tarafından ulaşılabilecek, kendinden ayarlanabilir bir horlama engelleyici ve uyku apnesi cihazı tasarlamaya iten nedenlerden biridir. Aynı sonuçlar için çok fazla para harcamamanızı sağlar.

 

  • Etkinliği kanıtlanmıştır ve özel yapım cihazlarla aynıdır.

  • Özel yapım cihazlarla aynı hassasiyete sahip etki ve ayarlama imkanı.

  • Özel yapım cihazlara tonlarca para vermek yerine tasarruf edin.

  • Özel yapım cihazlarla aynı konfor ve uyum.

 

Etiketler: horlama önleyici, horlama tedavisi, horlamaya çözüm, uyku apnesi, uyku apnesi tedavisi, cpap cihazı, horlamaya ne iyi gelir, uyku testi, uyku apnesi tedavisi nedir, horlama ilacı, horlama protezi fiyatı, ataşehir horlama protezi, uyku apnesi kesin çözüm
Mart 01, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR